Pita med kødsovs

Pita er perfekt til de dage, hvor det bare gerne må være lidt nemt. Og det bliver kun nemmere, hvis du har lidt rester fra kødsovsen i køleskabet fra i går. Velbekomme.

  • 40
    Minutter
  • 1
    Personer

  • del

Det skal du bruge

  • 1 portion krydret kødsovs
  • 5-10 cm agurk
  • ½ peberfrugt
  • Blandet salat, ca. 25 g – en håndfuld
  • 2 pitabrød – gerne fuldkorn
  • Energifordeling og – indhold pr. person
  • Energi (kJ): 2270
    Energi (kcal): 540
    Protein (E%): 21
    Fedt (E%): 13
    Kulhydrater (E%): 66
    Alkohol (E%): 0

Sådan gør du

  • Kog kødsauce uden låg ca. 5 minutter, til den bliver tykflydende.

  • Skyl og snit grøntsager.

  • Lun pitabrød efter anvisning på emballagen.

  • Fyld pitabrød med kødsauce og grøntsager, eller stil det hele frem.

  • Tips

    • Retten tager kun 10 min at lave, såfremt fu har kødsovsen klar i køleskabet.
    • I stedet for kødsauce kan der anvendes skinke i tern og dressing.